top of page

Jong en dynamisch bedrijf die nog ouderwets hard kunnen werken

Schoonmaakbedrijven zijn vaak gericht op individuele opdrachten, en vergeten daardoor vaak klantgericht te denken. Er zijn heel veel verschillende meningen over wat er schoongemaakt moet worden, wanneer het schoongemaakt moet worden en hoe vaak het schoongemaakt moet worden. Na opgemerkt te hebben hoeveel bedrijven onduidelijkheid ervaren, van het schoonmaakbedrijf, over wat, wanneer uitgevoerd word, en wat werkzaamheden kosten, hebben wij gekozen voor een totaal andere aanpak. 


Onze visie

Voor ons staat de klant centraal. U heeft als klant geen tijd om zich zorgen te moeten maken over de schoonmaak, wanneer de ramen gewassen moeten worden, wanneer er periodieke werkzaamheden zijn of vloeren toe zijn aan een schrobbeurt enz. Waar u al helemaal geen behoefte aan hebt is verassingen op uw factuur. U wilt gewoon weten wat de schoonmaak kost en waar u elke maand aan toe bent. 


Volledige ontzorging 

Als klant hoef je je geen zorgen te maken wanneer iets schoongemaakt word of wanneer er periodieke werkzaamheden aangevraagd moeten worden. Nee, u word door ons echt volledig ontzorgd. 

Hoe vervelend is het niet als u een schoonmaker hebt die star van een lijstje af gaat werken. 

Zo vaak hebben wij gezien dat er dan op een volstrekt onlogische manier schoongemaakt word. 


Neem eens een voorbeeld: Wie maakt de schopstrepen op de deuren schoon? Staat het in het schoonmaaklijstje? Nee? Dat zou dus betekenen dat u dit zelf weg moet gaan halen en uit ervaring kunnen we toch wel concluderen dat dit dan niet gebeurd, of er moet een opdracht voor aangevraagd worden, die dan weer extra betaald moet worden. 


Of een ander voorbeeld: Er word 2 keer per week in uw pand schoongemaakt. Dweilen staat 1 keer per week op het schema. Nu is de vloer plotseling vies geworden. En nu? Gaat de schoonmaker het lijstje volgen en laat het een paar dagen liggen? Of kiest de schoonmaker om de vloer uit zichzelf schoon te maken?

Zoals u begrijpt werkt dit niet. U wil gewoon een schone vloer, een schoon pand dat er representatief uitziet. 


Wij hebben gemerkt dat klanten graag voor schoonmaak willen betalen maar er vanuit gaan dat alles dan ook daadwerkelijk schoon is. En zo werken wij! Wij werken niet met lijstjes. Wij kijken wat er nodig is om schoon gemaakt te worden en maken het meteen schoon. Grondig schoon. Bij ons zit zelfs de prijs voor het onderhouden van de vloer, denk aan het schrobben of boenen van de vloeren inbegrepen in de totaalprijs.

Dan zullen jullie wel erg duur zijn? Wij nodigen u heel graag uit om samen met ons uw pand op te nemen zodat we een passende offerte zouden kunnen bieden. En beslis zelf of u gebruik wil maken van onze goedkope diensten. 

bottom of page